تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

کرونا کمیسیون‌های مجلس را تعطیل کرد

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از کاهش زمان جلسات علنی مجلس در هفته جاری و تعطیلی جلسات کمیسیون‌ها به‌جز کمیسیون تلفیق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید نظام‌الدین موسوی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از کاهش زمان برگزاری جلسات علنی مجلس در هفته جاری خبر داد و گفت: با توجه به آغاز موج‌ جدید کرونا و ابتلای تعدادی از نمایندگان به این بیماری، به‌جهت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، صحن علنی مجلس در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (11 و 12 بهمن ماه) تا ساعت 10 و 30 دقیقه برگزار می‌شود.

 

وی با بیان اینکه جلسات کمیسیون‌های تخصصی نیز در هفته جاری برگزار نمی‌شود، ادامه داد: تنها جلسات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401 به‌علت کمی تعداد نمایندگان برگزار می‌شود.

 

نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه تعداد همراهان وزرایی که به مجلس دعوت شده‌اند نیز محدود شده است، افزود: تمامی این تصمیم‌گیری‌ها برای هفته جاری است و برای هفته‌های آتی، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس نیز به خبرنگار پارلمانی تسنیم گفته بود که روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مجلس جلسات علنی نخواهد داشت و در این نشست‌ها نمایندگان به بررسی حذف ارز 4200تومانی و مسائل منطقه‌ای می‌پردازند.

 

همچنین وی گفته بود: با توجه به ابتلای 20 نفر از نمایندگان به کرونا و مشکوک بودن 6 نفر دیگر و با توجه به اینکه نتایج تست مابقی نمایندگان نیز فردا اعلام خواهد شد و ممکن است با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا میان نمایندگان مواجه شویم جلسات علنی مجلس تا اطلاع ثانوی در دو بخش و با یک تایم استراحت برگزار خواهد شد.

 

لازم به ذکر است جلسات علنی مجلس در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه طبق آئین‌نامه داخلی پارلمان از ساعت 8 صبح به‌مدت 4 ساعت برگزار می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده